Om os

Hjem » Om os

Om LENSCHOW ERSTATNINGSRETTEN

Vi er en moderne advokatforretning, som har fokus på den gode og forståelige juridiske ydelse. Vi har ingen tykke vægge eller flotte receptioner. Hos os er det kunden, juraen og vores store erfaring, der vægtes højest. Som kunde får du mulighed for at selv at finde løsninger og svar på dine spørgsmål via vores hjemmeside, men vi tager dig også gerne i hånden og hjælper dig igennem det lange seje træk, som en erstatningssag kan være. Som skadelidt efter en ulykke kan man nemt komme til at føle sig alene, når man står over for det store, professionelle forsikringsselskab. Det er vi meget opmærksom på, og vi tager altid den skadelidtes parti. Vi forstår, hvor svært det kan være at holde modet oppe, hvis din sag kører på 2. eller måske 3. år. Vi motiverer dig, så du kan holde kursen, helt til mål. 

Hos os får du fra start i videst muligt omfang besked om de forventede advokatomkostninger ved din sag og om, hvad vi forventer, er sagens forløb. Vi er her 100 procent for dig. Hos Lenschow Erstatningsretten er du ikke alene, du er sammen med os. Virksomheden tilbyder også hjælp til tysktalende kunder, som er kommet til skade i Danmark og som har behov for rådgivning om danske erstatningsregler, men på tysk.

Lidt om indehaveren af Lenschow Erstatningsretten
I foråret 2018 forlod Berit Møller Lenschow sin daværende partnerstilling i et større advokatfirma for at starte sin egen mindre, men meget fokuserede advokatvirksomhed. Advokatanpartsselskabet Berit Møller Lenschow blev stiftet i april 2018. Det er en specialiseret advokatforretning, som markedsføres under navnet Lenschow Erstatningsretten

Berit Møller Lenschow har mere end 20 års erfaring med erstatningsret, og ved at gå selvstændigt fik hun endnu større mulighed for at levere den dedikerede ydelse, som kunden fortjener. Sidenhen er virksomhedens dygtige hold af medarbejdere vokset langsomt, men trofast. Læs mere om virksomhedens øvrige medarbejdere nedenfor og hvordan du kontakter os her >>

 

Hvem er vi

Berit Møller Lenschow

Advokat (L)

Berit Møller Lenschow blev i 1999 beskikket som advokat. Berit har møderet for landsretten.

Siden 2000 har hun udelukkende arbejdet med erstatningsret, herunder navnlig personskadeerstatning og personforsikringer. Derudover har hun i samme periode arbejdet med sygedagpengeregres/arbejdsgiverregres. Hendes erfaring indenfor området har udmøntet sig i en bog om emnet, som i dag benyttes af flere danske kommuner.

Frem til 1. april 2018 har Berit været partner i en større advokatforretning med ledelsesansvar for virksomhedens erstatningsafdeling. I en periode på syv år arbejdede hun som medlem af Ankenævnet for Patienterstatning. Dette arbejde gav hende stor erfaring og indsigt i området for patientskader.

 

 

Rikke Lauritsen Knudsen

Advokatfuldmægtig

Rikke er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i sommeren 2018.

Under uddannelsen har hun beskæftiget sig med blandt andet forsikrings- og personskadeerstatningsret, og har i størstedelen af studietiden haft et studiejob i et større forsikringsselskab.

 Rikke har været ansat hos Lenschow Erstatningsretten siden marts 2022 og er i dag 3. års advokatfuldmægtig.

Forud for sin ansættelse hos Lenschow Erstatningsretten har Rikke været ansat i en årrække fra 2018 været  hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, hvor hun har beskæftiget sig med erstatning ved arbejdsulykker. Hun har derfor stor erfaring med personskadesager og specialviden inden for området med arbejdsskader. Her hun har kendskab til systemet indefra og har været vant til at arbejde i tæt kontakt med kunder, advokater og forsikringsselskaber.

 

Anina Damgaard

Juridisk assistent

Anina har en baggrund som advokatsekretær og sproglig korrespondent. Hun har mange års erfaring fra advokatbranchen og har altid lagt vægt på den gode kontakt med kunderne. De sidste 8 år har hun beskæftiget sig med privatpersoner, der bl.a. har været igennem ulykker og har behandlet disse i egen klinik. Hun er meget opmærksom på at yde en god service og glæder sig altid over, at kunne hjælpe kunden videre.

Iben Ingemann Holst

Advokatfuldmægtig

Iben blev i sommeren 2021 uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og er i dag 3. års advokatfuldmægtig. Iben har siden oktober 2019 været ansat ved Lenschow Erstatningsretten.

Under sin uddannelse har hun haft fag inden for personskadeerstatningsret, forsikringssikringsret og erstatningsret, ligesom hendes speciale beskæftigede sig med forsikrings- og pensionsselskabers overvågning af skadelidte i forbindelse med udbetaling af tab af erhvervsevne. Iben har således et stort kendskab til det erstatnings- og forsikringsretlige område, herunder også ført flere retssager ved de danske domstole.

 

Tina Gram Jensen

Juridisk assistent

De seneste 13 år har Tina arbejdet som sagsbehandler indenfor primært erstatningsret, herunder behandling af erstatningssager for personer, der har været udsat for trafikulykke, arbejdsskade, overfald eller patientskade samt sygedagpengeregres. Hun har derudover stor erfaring indenfor behandling af retssager.

Tina er oprindeligt uddannet kontor- og bogholderiassistent. Hun afsluttede i 2007 advokatsekretæruddannelsen HU/Erhvervsjuridisk chefsekretær. Tina har også gennemført kurser indenfor personskadebehandling og digital behandling af civile retssager.

Med sin store erfaring er Tina med til at skabe overblik, og hun er professionel i sin dialog med kunder og myndigheder.

 

 

Amalie Kikkenborg Hansen

Studentermedhjælper

Amalie studerer jura ved Syddansk Universitet i Esbjerg og arbejder ved siden af studiet som studentermedhjælper hos Lenschow Erstatningsretten.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 33 60 87 87

Telefontider

Kl 08:00 til 16:00