Om os

Hjem » Om os

LENSCHOW ERSTATNINGSRETTEN er en moderne advokatforretning, som har fokus på den gode og forståelige juridiske ydelse. Vi har ingen tykke vægge eller flotte receptioner. Hos os er det kunden, juraen og vores store erfaring, der vægtes højest.

Vi giver dig som kunde mulighed for at selv at finde løsninger og svar på dine spørgsmål via vores hjemmeside, men vi tager dig også gerne i hånden og hjælper dig igennem det lange seje træk, som en erstatningssag kan være. Vi forstår, hvor svært det kan være at holde modet oppe, hvis din sag kører på 2. eller måske 3. år. Vi motiverer dig med at holde kursen, helt til mål.

Hos os får du fra start i videst muligt omfang besked om de forventede advokatomkostninger ved din sag og om, hvad vi forventer, er sagens forløb. Vi er her 100 procent for dig.

Vi tilbyder også at hjælpe tysktalende kunder, der er er kommet til skade i Danmark.

Hvem er vi

Berit Møller Lenschow

Advokat (L)

Berit Møller Lenschow blev i 1999 beskikket som advokat. Berit har møderet for landsretten.

De seneste godt 18 år har hun udelukkende arbejdet med erstatningsret, herunder navnlig personskadeerstatning og personforsikringer. Siden 2000 har hun desuden arbejdet med sygedagpengeregres/arbejdsgiverregres. Hendes erfaring indenfor området har udmøntet sig i en bog om emnet, som i dag benyttes af flere danske kommuner.

Frem til 1. april 2018 har Berit været partner i en større advokatforretning med ledelsesansvar for virksomhedens erstatningsafdeling. Gennem de seneste syv år har Berit haft tilknytning til Ankenævnet for Patienterstatning, som har givet hende stor erfaring og indsigt i området.

 

 

Iben Holst Møller

Stud. jur

I sommeren 2019 blev Iben bachelor i jura og er nu i gang med kandidatuddannelsen på Aarhus Universitet.

Iben har på studiet beskæftiget sig med erstatningsret, og har erfaring med skadebehandling fra sit tidligere job som studentermedhjælper i et forsikringsselskab. Derudover har hun i halvandet år arbejdet frivilligt i Lejernes Landsorganisation, hvorfra hun også har erfaring med sagsbehandling og kontakt med både kunder og myndigheder.

Tina Gram Jensen

Juridisk assistent

De seneste 13 år har Tina arbejdet som sagsbehandler indenfor primært erstatningsret, herunder behandling af erstatningssager for personer, der har været udsat for trafikulykke, arbejdsskade, overfald eller patientskade samt sygedagpengeregres. Hun har derudover stor erfaring indenfor behandling af retssager.

Tina er oprindeligt uddannet kontor- og bogholderiassistent. Hun afsluttede i 2007 advokatsekretæruddannelsen HU/Erhvervsjuridisk chefsekretær. Tina har også gennemført kurser indenfor personskadebehandling og digital behandling af civile retssager.

Med sin store erfaring er Tina med til at skabe overblik, og hun er professionel i sin dialog med kunder og myndigheder.

Julie Humlebæk

Stud. jur

Julie startede på jurauddannelsen på Aarhus Universitet i efteråret 2018 og er i gang med sin bachelor.

Som en del af Jurastudiet beskæftiger Julie sig med erstatningsret og hun glæder sig til at blive en del af teamet, samtidigt med at hun kan supplere sin uddannelse med praktisk erfaring inden for dette område. Julie er vant til at betjene kunder, hvor hun roses for professionel fremtoning og højt fagligt niveau. Hun har god flair for It systemer, herunder officepakkens programmer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 33 60 87 87

Telefontider

Kl 08:00 til 16:00