Kommuner

Hjem » Det hjælper vi med » Kommuner

Få hjælp som kommune

En kommune, der har betalt sygedagpenge enten til en borger eller som en refusion til en arbejdsgiver, kan i de tilfælde, hvor der er en ansvarlig skadevolder, kræve udgiften til sygedagpenge erstattet fra skadevolderen eller et forsikringsselskab.

 

Forskellige behov

Det kan betale sig for en kommune at have systematisk og fortløbende øje på regresområdet. Det gælder både arbejdet med at finde de relevante sager og med at inddrive regreskravene.  Advokat Berit Møller Lenschow har hjulpet flere kommuner med at komme i gang og holde fokus. Behovet er ofte forskelligt fra kommune til kommune.

Kontakt os og bliv klogere på, hvordan din kommune kan forbedre regresindtægterne. Send en mail, ring på 33 60 87 87 eller se vores kontaktformular her >>

 

Tilmeld dig vores nyhedbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Sygedagpengeregres herunder og hold dig opdateret på området. Vi sender ca. 2-4 nyhedsbreve om året vedrørende dette emne.

* Påkrævet felt

Kundeudtalelser

Sygedagpenge udbetalingsteamet og sygedagpengeopfølgningen i Frederiksberg Kommune, har afholdt fælles undervisning på Regresområdet af Berit Møller Lenschow Advokat i Lenschow Erstatningsretten

I Frederiksberg kommune håndtere vi selv sager om Regres. En opgave som vi har arbejdet med siden 2017. Selvom opgaven er velkendt for personalet og arbejdsgangene er beskrevet, er der et løbende behov for opkvalificering og fokus på området. I januar 2022 var det tid til at få området genopfrisket og sikre vores arbejdsgange, både efter vi har fået et nyt udbetalingssystem KSD (kommunernes sygedagpengesystem) og løbende nye kollegaer.

Advokat Berit Møller Lenschow fra Lenschow Erstatningsretten, har netop afsluttet vores undervisning og som altid giver det os en opkvalificering i at sikre vores fokus, i det samarbejde der er mellem udbetalingsenheden som er hos os, dem der spotter sagerne først. Men samtidig sikre vi, at de sager vi ikke har opdaget i udbetalingen, kan opdages i vores opfølgnings team, som har den løbende opfølgning af vores sygedagpenge sager.

Selvom undervisningen i år, foregik virtuelt, formåede Berit Møller Lenschow at gøre det spændende og levende, med både lovgivning og sager fra det virkelig liv. Relevante slides blev udsendt efter undervisningen og det gør os i stand til, at kigge tilbage og bruge materialet til vores arbejde fremover.

I sager hvor vi har brug for sparring og hjælp til vores kompliceret sager, har vi en kontrakt med Berit Møller Lenschow som bistår os som advokat. Det samarbejde er guld værd og gør medarbejdere og ledere trygge i at arbejde med regres sager.

Frederiksberg Kommune

Tak for invitation til kursusdag for sygedagpengeregres, der blev undervist af kompetent underviser, der tydeligt bærer præg af mange års erfaring på området. Vi er yderst tilfredse med kursets indhold, og der var tid til alle spørgsmål under vejs på kursusdagen.

Kolding Kommune

Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 33 60 87 87

Telefontider

Kl 08:00 til 16:00