Kundeudtalelser

– Vi har tilfredse kunder

Hjem » Om os » Kundeudtalelser

Jeg kan på det varmeste give min anbefaling af Berit og Tina. De er super professionelle og imødekommende, de tager sig tid til at besvare ens mails og telefon opkald. De er grundige og opmærksom på hele ens sag, og det mærker man fra start af. Jeg kan kun sige at de er super dygtige! Meget glad for at jeg valgte dem:)

Anders Laun

Berit er super dygtig! Hun er nærværende, troværdig, hurtig, skarp og har 200% styr på lov og regler. Jeg kunne koncentrere mig om at finde mig selv efter en ulykke, mens Berit tog sig af erstatning.. De bedste anbefalinger herfra

Magnina Bodilsen

Berit Lenschow gennemgik min erstatningsag, der er meget kompleks. I dette tilfælde vedr rentebregning af for sent udbetalt præmie og invalidesum.

Forud for telefonisk gennemgang fremsendte jeg en del dokumenter, men hun fik hurtigt overblik og kunne give mig råd til håndtering af sagen. Hun gav mig hurtigt et slag på tasken for økonomien, hvis hun tog min sag og gode råd til, hvordan jeg selv kan starte ud over for pensionsselskabet.

Havde jeg bare fundet frem til Berit for mange år siden kunne jeg havde undgået mange forgæves kampe og skuffelser vedr min erhvervsevnetabsag. Her mødte med flere advokater, der ikke havde tid/lyst til at tage min komplekse sag, mente chancen for jeg vill vinde var for lille, og at det ville blive for dyrt for mig i sagsomkostninger. Berit ville havde taget min sag og bidt sig fast, og jeg ville have været sparet for mange frustationer og fået medhold for lang tid siden!!!

Mit råd til alle der har en kompliceret sag er: Se jer godt for, de store advokatselskaber er ikke nødvendigvis dem, der har lyst til komplekse sager. Find en advokat der brænder for at hjælpe dig, taler dit sprog og får hurtigt indblik – vælg Berit, hun er virkelig dygtig og meget fair prismæssigt.

Tinna Andresen

Berit har været en fantastisk rådgiver for Trapholt. Professionel, præcis, behagelig og stor indlevelsesevne i erstatningssagen.

Man glæder sig jo sjældent til, at der bliver brug for en advokat igen J, men det giver tryghed, at jeg kan kontakte Berit.

Ulla Hygum

Administrationschef, TRAPHOLT

Sygedagpenge udbetalingsteamet og sygedagpengeopfølgningen i Frederiksberg Kommune, har afholdt fælles undervisning på Regresområdet af Berit Møller Lenschow Advokat i Lenschow Erstatningsretten

I Frederiksberg kommune håndtere vi selv sager om Regres. En opgave som vi har arbejdet med siden 2017. Selvom opgaven er velkendt for personalet og arbejdsgangene er beskrevet, er der et løbende behov for opkvalificering og fokus på området. I januar 2022 var det tid til at få området genopfrisket og sikre vores arbejdsgange, både efter vi har fået et nyt udbetalingssystem KSD (kommunernes sygedagpengesystem) og løbende nye kollegaer.

Advokat Berit Møller Lenschow fra Lenschow Erstatningsretten, har netop afsluttet vores undervisning og som altid giver det os en opkvalificering i at sikre vores fokus, i det samarbejde der er mellem udbetalingsenheden som er hos os, dem der spotter sagerne først. Men samtidig sikre vi, at de sager vi ikke har opdaget i udbetalingen, kan opdages i vores opfølgnings team, som har den løbende opfølgning af vores sygedagpenge sager.

Selvom undervisningen i år, foregik virtuelt, formåede Berit Møller Lenschow at gøre det spændende og levende, med både lovgivning og sager fra det virkelig liv. Relevante slides blev udsendt efter undervisningen og det gør os i stand til, at kigge tilbage og bruge materialet til vores arbejde fremover.

I sager hvor vi har brug for sparring og hjælp til vores kompliceret sager, har vi en kontrakt med Berit Møller Lenschow som bistår os som advokat. Det samarbejde er guld værd og gør medarbejdere og ledere trygge i at arbejde med regres sager.

Frederiksberg Kommune

Berit har hjulpet mig med min erstatningssag efter et voldeligt overfald, som jeg har været udsat for. Berit er godt inde i stoffet og hun er i stand til at forklare juraen på en måde, så selv en person som jeg, som har fået en hjerneskade, er i stand til at forstå det. Derudover er hun superprofessionel. 

Carlo Christian Johanssen

Berit har hjulpet mig med en erstatning sag og jeg har været meget tilfreds.

Joan Schlie

Berit hjælper mig lige pt. med alt det juridiske ifm. min trafikulykke. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre uden hende og Tina’s hjælp! Selvom sagerne endnu ikke er afsluttet, så er jeg dem evigt taknemlige, for jeg ville ikke ane hvad jeg skulle have gjort i de forskellige situationer. Fx er det ene forsikringsselskab ikke samarbejdsvillige, men der er Berit super, for hun ved lige hvilke knapper der skal trykkes på. Så uanset hvilket resultat der kommer ud af min sager, så er jeg hende taknemlig for hjælpen.

Trine Madsen Heide

Berit er super dygtig, hun klarede min sag godt

Lisbeth Skovby

Tusind tak for hjælpen ved min Patient Skade.

Det er virkelig dejligt med god, hurtig og kompetent rådgivning i en sag, som for os ”almindelige” mennesker, kan være utrolig svær at gennemskue. Jeg kan mærke, at du virkelig ved, hvad du snakker om. Og det kan give mig en smule ro i maven i forhold til min sag.

‎Børge Olivarius Nielsen‎

Jeg henvendte mig til Berit, da jeg havde brug for rådgivning ifm erstatningssag efter færdselsulykke. Jeg fik en rigtig god rådgivning og en masse gode råd til hvordan jeg skal agere i kontakten til forsikringen. Desværre er det lidt kompliceret, men Berit kom med flere forslag til hvad jeg skal tænke på i mine henvendelser.

Jeg kan varmt anbefale Erstatningsretten og Berit, der tager sig god tid til at rådgive og forklare.

Solveig Frandsen

Havde jeg fra starten vidst, at jeg ville få varige mén og vidst, hvad jeg skulle gøre, havde jeg med det samme fået hjælp fra jer.

Takket være dig Berit har jeg dog fået lidt ind og det skal du have stor tak for. Det kan ikke gøre mit liv meget bedre, men jeg har fået lukket lidt. Jeg får det jo heller ikke bedre af at få en masse penge, men jeg kunne slappe mere af og nyde lidt mere, jeg kan jo ikke lige arbejde lidt mere, som andre kan.

Tusind tak for hjælpen, jeg har også videregivet oplysninger om dit firma og sagt at jeg har været fuldt ud tilfreds og det er jeg stadigvæk.

Berith Majlandt

Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 33 60 87 87

Telefontider

Kl 08:00 til 16:00