Vi byder velkommen til Rikke

af | feb 28, 2022

Hjem » Blog » Vi byder velkommen til Rikke

Den 1. marts udvider Lenschow Erstatningsretten med endnu en ansat.

Det er den 30-årige jurist og advokatfuldmægtige Rikke Lauritsen, Hammelev, der starter i jobbet hos firmaet. Dermed tæller det seks medarbejdere, hvoraf de tre er jurister.

Rikke Lauritsen kommer fra et job hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, hvor hun har været ansat i næsten fire år, og hun har en stor specialviden inden for området med arbejdsskader.

”Jeg er glad for, at vi med Rikke kan styrke holdet med en dygtig advokatfuldmægtig, der kender til systemet indefra, og som kommer med en stor erfaring inden for især arbejdsskader,” siger ejer af Lenschow Erstatningsretten Berit Møller Lenschow.

Læs mere om arbejdsskader.

Rikke Lauritsen glæder sig også til at starte i jobbet.

”Hos Lenschow Erstatningsretten får jeg mulighed for at arbejde med flere typer af sager inden for erstatningsret, og det glæder jeg mig til rent fagligt. Arbejdsskadeområdet har altid haft min store interresse, fordi jeg oplever, at jeg der kan gøre en markant forskel for de mennesker, der er kommet til skade, og som har svært ved at finde ud af de ofte meget komplicerede regler for området,” siger Rikke Lauritsen.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 33 60 87 87

Telefontider

Kl 08:00 til 16:00