Husk dokumentationen og nyd ferien

af | jul 10, 2021

Hjem » Blog » Husk dokumentationen og nyd ferien

Hvis du kommer til skade i din sommerferie, er det en fordel med juridisk vejledning fra start

Ulykker og skader sker også i ferien, og hvis du kommer til skade på din ferie i Danmark, er der en række ting, som du bør gøre straks. Er disse ting i orden, står du nemlig stærkere, hvis du senere skal søge erstatning eller anmelde skaden til en forsikring, forklarer advokat Berit Lenschow fra Lenschow Erstatningsretten.

”Det er dig, der skal bevise, at du er kommet til skade, at der er nogen, der er ansvarlig for din skade, og at du har lidt tab som følge af skaden. Det er dansk ret, der gælder, når skaden er sket i Danmark og det er en fordel, hvis du har mulighed for at tale med en advokat med erfaring indenfor personskadeerstatning. Hvis du har været involveret i en trafikulykke, kan der både være krav på erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, svie og smertegodtgørelse, varige mén og erhvervsevnetab,” siger Berit Møller Lenschow.

Hun opfordrer til, at man sørger for at have dokumentationen på plads, hvis man kommer til skade på en ferie. Tag foto eller video, få vidners telefonnumre og opsøg en læge. Husk også at tjekke din lægejournal grundigt, da det er vigtigt, at alle detaljer er med.

Læs mere om lægejournalen.

”Det er normalt gratis at få en forhåndsvurdering af en given sag hos en advokat, og med den rette juridiske hjælp fra start, står man bedre,” siger Berit Møller Lenschow.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 33 60 87 87

Telefontider

Kl 08:00 til 16:00