Fantastisk første år for nyt advokatfirma

af | mar 26, 2019

Hjem » Blog » Fantastisk første år for nyt advokatfirma

Den 1. april er det et år siden, at Lenschow Erstatningsretten så dagens lys, og det har været et godt år for det nye Aabenraa-firma.

Lenschow Erstatningsretten kan snart fejre sin første fødselsdag. Den 1. april er det nemlig et år siden, at advokat Berit Møller Lenschow slog dørene op til sit helt eget advokatkontor i Bjerggade i Aabenraa. Her tager advokaten med speciale i erstatning og hendes assistent Tina Gram Jensen imod de mennesker, der ønsker hjælp og vejledning til at finde vej gennem systemet efter en personskade. Desuden hjælper de to erfarne jura-eksperter både virksomheder og kommuner, der har haft ekstraudgifter i anledning af en personskade.

Berit Møller Lenschow glæder sig over, at firmaet kan fejre sit første år, og samtidig ser hun tilbage på en fantastisk start.

”At kunne fejre et års fødselsdag i mit eget advokatselskab er en dejlig og glad nyhed at dele. Samtidig kan jeg glæde mig over, at vi er kommet rigtig godt fra start. Der bliver taget godt imod mig. Der er både roser på det faglige og det personlig plan, men det er også de tilbagemeldinger, vi får mundtlig fra kunder, eller personer, vi taler med, der bare har brug for et godt råd,” siger Berit Møller Lenschow.

Hun glæder sig over, at valget faldt på netop Aabenraa. Både kolleger inden branchen, erhvervsforeningen og Business Aabenraa har været med til at gøre opstarten til en god oplevelse.

”Vi er blevet taget så flot imod alle steder. Man føler sig virkelig velkommen i Aabenraa, og det er dejligt,” siger Berit Møller Lenschow.

Advokaten fortæller, at der naturligvis er masser af ideer på tegnebrættet for Lenschow Erstatningsretten i fremtiden også, og man kan derfor godt glæde sig til mere spændende nyt løbende fra det nu 1-årige firma.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 33 60 87 87

Telefontider

Kl 08:00 til 16:00